Tuesday, 8 November 2011

OMG !

another 2 month 25 days left. gulp!

aku tataw ape yg patut aku rasa. yg penting aku sangat sangat risau. satu ape pon aku tak prepare lg. how could this happen? aku sendiri kt sini, family aku jauh. aku tataw nk start dari mana dulu. aarrghhh, ya tuhan berikan hamba secebis kekuatan!

aku taw, pada zahirnya mungkin semua orang tgk aku biasa, tade pape yg perlu difikirkan. tp korang taw tak disebalik muka "tade perasaan" neh terselit sejuta kekusutan. SEJUTA  taw! banyak tu. haha. aku sudah cukup pening utk terus memikirkannya, dan aku harus memikirkannya. kamu tau? tataw kan? haish. -.-'

bersediakah aku? dari segi mental, fizikal, jasmani dan juga rohani. aku sendiri tak pasti. dan aku pasti utk menjadi seorang perempuan yg bergelar isteri bukan nya mudah. kan?  aku hanya sekadar mampu utk menjalani arus perjalanan hidup ini dengan sedikit keyakinan.

doakan semoga apa yg telah dirancang berjalan dengan lancar. amin.


#peninglalat!

5 comments:

  1. bukan isteri je . bahkan ibu . hahahahahaha choy bunyiknye ! ahhahahahahaha

    ReplyDelete
  2. woi, woi, agak la! lmbt lg kot. bhahaha. ;p

    ReplyDelete
  3. perghh,,,paiz pregnent,,,cam ner tuh erk,,hahahah,,paiz bawak perut,,perghhh,,mmg choy pon bunyi nye echal,,,

    ReplyDelete
  4. hahahahahaha mama faiz . curlassss !! ahahahhahaha :P

    ReplyDelete
  5. syiera ; bongek kw! jaoh kw pk kn? siot !

    echal ; tamo la mama, nt sme ngn mama, i nk mummy. bru curlassss ! bhahahaha.

    ReplyDelete