Saturday, 5 November 2011

salam Aidil Adha.


salam aidil adha utk semua umat Islam di seluruh dunia. 
dan jugak kpd pembaca yg sudi jengah jengah kt blog aku neh. hihi :)


sekejap jep masa berlalu kan? pejam celik pejam celik da 3 kali hari raya puasa, 3 kali hari raya haji aku beraya diperantauan, and tak dapat beraya dengan keluarga tercinta. sedey, pilu, sebak, rasa hati bila time time raya cmni kita tak bersama dgn orang orang yg kita sayang kn? tp nak buat cmne, aku terpaksa memenuhi tuntutan hidup untuk mencari sesuap nasi. alahai, poyo seyh ayat. haha. tp takpe, aku masih ada kawan kawan, teman teman, sahabat sahabat, rakan rakan, dan tak lupa jugak orang orang yg buat aku sebagai musuh dorang. haha. 


#selamatharirayaaidiladha 

No comments:

Post a Comment